Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Fadis Fashion Club?

ModePosted by Oktay Cimen 05 Sep, 2010 14:03:27

Hej på Er!

Bättre sent än aldrig brukar man ju säga... Jag fick dock tillåtelse för lite längre semestervila av Fadi. Så den som har invändningar mot detta får ta en dialog med Fadi himself smiley

Dagens inlägg kommer att ha fokus på en frågeställning som skapats ihop med vår käre frisör Fadi. Tanken är att Ni läsare ska ge Er syn på idéen genom att kommentera inlägget. Får vi tillräckligt många intressenter så går vi vidare med våra planer.

Vad är då Fadis Fashion Club???

Jo, tänk er en typ av herrklubb som fokuserar på hårvård, hudvård och herrmode. Komplettera detta med ett nytt tema och evenemang för varje träff och vi har skapat Fadis Fashion Club!

Ska vara lite tydligare genom att ge Er ett exempel.

1. Samtliga medlemmar får en ibjudan via mail.

2. Vi träffas på hotell högland för att få nyheter inom hårvård och hudvård av Fadis produktleverantörer, tex LANZA och maria nila. ( Möjlighet att köpa/beställa direkt )

3. Till varje träff bjuder vi in 1 eller 2 butiksägare som får ta med sig nyheter och "dema" för sällskapet. Tex, Qlints och JC mm ( Möjlighet att framföra vad man saknar när dett gäller herrmode i Nässjö )

4. För de som önskar avslutar vi dagen med Tipslördag och SPA.Uffe och Janne har säkerligen en vinnande stryktipsrad klar smiley

Som jag nämnde tidigare så är ovan bara ett exempel men vår vision är tydlig!

"Skapa något för salongens modemedvetna kunder och ge Nässjöhandeln möjligheten att nå dem"

Visst låter det trevligt?!

Efter solsken kommer regn...

ModePosted by Oktay Cimen 09 Jun, 2010 22:26:36

Borde ju vara tvärtom men jag tror vi är många som är ordentligt trötta på att en "värmebölja" inte kan hålla i sig mer än ett par dagar. Oavsett vilket så har jag lovat lite badmode och det kan vara passande då det nalkas sommarlov och semestersmiley!

Tittar man på årets badmode så är surfshortsen fortfarande en populär produkt i butikernas sortiment. De längre shortsen med märken från bl a:

Billabong, O´Neill, Ed Hardy och Quiksilver finns i alla färger och kombinationer.

Är man lite kortare i längden så ska man helst fokusera på badshorts som inte är längre än ned till knäna. Vem vill försvinna i ett par för långa kortbyxor eller för korta långbyxor? smiley Bra märken att kika på då är t ex:

Frank Dandy, Panos Emporio, Armani och Björn Borg.

Glöm inte att hitta ett par sköna flip flop tofflor samt en snygg och rymlig strandväska. Vad ni fyller väskan med innan promenaden till beachen väljer ni själva, ett bra och svalkande tips är dock den Jamaicanska ölen Red Stripe!

För att minimera risken för eventuella "Borgerliga" kommentarer så vill jag bara förtydliga att: Alkohol är skadligt för hälsan och att det är frivilligt att testa mitt tips Red Stripe om man är över 18 år.

En bra sida för shopping av badshorts är www.uppercut.se och www.junkyard.se

Vill man "känna och klämma" på det man ska köpa så är Stadium Jönköping ett bra alternativ. Finns butik i City och på a6, klicka på Stadium för sortiment.

Må väl och ha det bäst!

Stockholm i mitt hjärta...

ModePosted by Oktay Cimen 17 May, 2010 15:20:00

Hej igen!

Vet att jag i mitt förra blogginlägg utlovade badmode...

Som Ni kan se på bilden i Simon Brobergs inlägg så är det inte helt optimalt badväder just nu... ( Veckans fräckis ) Efter att ha testat i Runnerydssjön så tog jag beslutet att vänta med badmodet smiley

Däremot så vill jag dela med mig lite av min tripp till huvudstaden Stockholm.

Vid varje besök i denna fantastiska stad försöker jag unna mig en shoppingrunda, så blev även fallet denna gång... Då vädret inte var optimalt så passade NK utmärkt. Ett varuhus med massa spännande för alla smaker och plånböcker! Jag kan varmt rekomendera alla som är på visit i Stockholm eller Göteborg att ta en shoppingrunda med tak över huvudet. För butiker och mer info www.nk.se

Bifogar en länk till NK:S VÅRMODEVISNING 2010 en film på 3.35 som bjuder på inspiration och variation likt en påse GOTT & BLANDAT!

Hoppas att min "bloggvän" Simon Broberg tar en titt då hans overaller och tröjor från Malmbäcks IF har gjort sitt i modevärlden smiley

http://www.youtube.com/watch?v=PC9E2crUQds

Vi hörs snart igen!

Kall vår, kalla färger...

ModePosted by Oktay Cimen 09 May, 2010 20:20:21
Herrmodet våren 2010 är välskräddat och elegant. Killarna ska klä sig snyggt och stiligt samtidigt som de ska ha en utpräglad individuell uttrycksform i sitt val av kläder.

Jeans står i fokus som vanligt, glöm dock de "smutstvättade" jeansplaggen och fokusera på ljusa tvättar. Tänk amerikanskt 50-tal och du är inte helt fel ute.

Denimskjortor är populärt och kombinationen med nitar kommer hårt.

Och, nej, det är fortfarande inte trendigt för män med smycken. Smycket för killar är fortfarande en klocka gärna lite mindre i modellen (40-45 mm). Är man ändå intresserad av smycken så ska man fokusera på udda produkter. Titta gärna in på www.davidandmartin.com för inspiration.

Bra inspiration till vårshopping finns på www.mq.se

Vi laddar nu för värmen. Nästa inlägg handlar om årets badmode! smiley