Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Första gången för mej.

Veckans fräckisPosted by Simon Broberg 11 May, 2010 13:34:34

God middag. Simon Broberg heter alltså jag och jag har fått i uppdrag av Nässjös bästa frisör att vara rolig. Hur ska det gå tänker ni. Jag tänker samma sak. Jag kanske ska börja med att presentera mej.

Simon Broberg. 26 år. Boende i Malmbäck. 172 cm lång. 67 kg nysketen. Mest singel på höglandet. Mina intressen är rida, gå på disco och vara med kompisar. Gillar fotboll också.

Har varit och pratat med Fadi idag om vad mina blogginlägg ska innehålla. Vi var ganska överrens om att jag ska fungera som en form av nässjös egna Alex Schulman. Påhopp kan förekomma, små elakheter är en grund. Självklart ska det vara med glimten i ögat och jag hoppas att folk kan ta mej för vad jag är, en kille med omotiverat högt självförtroende som tror han är lik Seth Green men i själva verket liknar Sherminator från American Pie.

Jaha, var ska vi börja. Jag vill först och främst tacka för förtroendet att blogga på nässjös ny "inne-portal". Ska bli fantastiskt kul, framförallt med tanke på de "broder-bloggare" man får arbeta vid sidan av.

En utav bloggarna här är ju som ni vet nässjös egna Ebba von Sydow, Oktay Cimen. Jag har läst hans inlägg men blev lite fundersam på vad han sa om smycken för men. Speciell efter att jag fått tag på ett kort där han inte gick efter devisen "smycken på killar skall vara små" här är ett kort på Oktay en fredagskväll innan han drar till Högland.

Då jag är rankad som norra europas sämsta skridskoåkare vill jag egentligen inte lägga mej i "Bandyhalls-debaten" men med tanke på att man får ett hyfsat allsvenskt fotbollslag för 53 miljoner kan jag tycka att det är ganska mycket pengar.

Moldavien-tipset från Uffe Jansson tror jag stenhårt på. Ungefär 27 Öst-europeiska länder som alla röstar på varandra. Kan inte gå fel. In med veckopengen där så har man råd med ett "Oktay-smycke".

Så var det det med fräckisen. Vill inte påstå att jag är någon vidare storyteller men jag får väl göra ett försök.

En Stockholms-brat är nere i Nässjö för att hälsa på några kompisar. På lördagskvällen hänger han på Hotell Högland där han raggar upp en lokal tjej. Uppe på hotellrummet frågar flickan. -Hördu, stockholmstjejer brukar prata om "penisen". vad är det för något? Det ska jag visa dej säger braten och drar ner brallorna. Nässjötjejen kolla på den en kort stund och brister sedan ut. Jaha, det är som en kuk fast mycket mindre.

Ha nu en trevlig tisdag och ta hand om er.