Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

I´m back!!

Sport / FotbollPosted by Kent Karlsson 08 Aug, 2010 08:49:45

Trevligt att vara tillbaka! Hoppas alla har haft en riktigt härlig sommar, inte för att den är helt slut, men många börjar ju knega typ i morgon. Jag kan bara berätta att jag & familjen fått både sol och regn, vecka 28 på Böda var en helt fantastisk vecka, sol, bad, glass, beachvolleyboll, ja med 30+ och klarblått leker livet... Idrottsligt då? Jo, det har kommit igång både här och där, men, jag börjar med fotbollsbiten. (Jag borde summera mitt VM-tips tidigare här på bloggen, men både ni och jag vet hur sunkigt jag tippade...)

Det är vi som lirar boll på Vallen!! En klassisk slogan, och just nu är det medvind, efter två mathers "uppvärmning" har det blå tåget kommit igång. 2-1-viktorian mot Hagapojkarna följdes upp med 4-2-seger i 6-poängsmatchen borta mot LSW, kanonbra jobbat killar!

På ungdomssidan smyger det igång nu i helgen eller nästa, med matcher och träningar efter en härlig sommar. Jag måste bara gratta vårat P-12, seger i Trekanten Cup förra helgen, grattis!! Något som bara F-93 och P-86 (!) mäktat med, så det är faktiskt en bedrift. Men, jag har sagt det förr, vi har, både på pojk och flicksidan några riktigt bra kullar, det ska kunna bli riktigt bra om en sisådär 4,5,6 år.

Vidare i kommunen tuffar Anneberg på som tåget, 10-0 senast, rktigt intressant match på fredag mot Höreda, där kan grön-gult bli, om än tidigt, klart för 5:an. eckan efter spelas Höreda-Forserum, där fighten om andraplatsen står på spel... kul att följa!

I femman inledde Stensjön med en planenlig seger, Solberga tog en pinne borta mot fysiskt starka His/Mais, men vad hände i Bodafors? Någon som tittade? Kommentera! Jag ser fram emot hösten i femman, den serien ser helintressant ut.

( Ikväll smäller det. Första mötet sen 2009, hatmötet i tennis, de goda (Janne Gunnarsson/Henrik Holm) mot de onda, (Thomas Muster/Jim Currier). Finns det någon rättvisa...)

Is i hallen, jo, det är sant! Imorgon måndag går massor av ungdomar på is, nässjös "nya" ishall är redo! Nymålat, ny sarg, ombyggt och uppfräschat, det är riktigt snyggt i ishallen numera, tack kommunnen/vaktmästarna/någon på tekniska/alla inblandade, kanonbra! Så många matcher som ska spelas i år med dubbla elitlag, det kommer delas ut många tacklingar i höglandsrinken i år... Och även i år har man fått hit ett elitlag, hoppas alla supportrar till huskvarna-gänget kommer och stödjer Nässjö HC:s verksamhet...

Snart tekningsdags i "nya" höglandsrinken...

TÄVLING!! Inom kort kommer du kunna delta i en tävling här på fadis.se, med kanonpriser!! Här på min blogg kommer du kunna få ledtrådar i "på spåret-klass", (torra ordvitsar med egendomligt innehåll a la västsverige) så håll ögonen öppna!! Jag vet vem, vet du??

Det känns bra att vara tillbaka, nu hoppas jag kommentarerna börjar singla in!