Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

På rätt väg - äntligen...

Sport / FotbollPosted by Kent Karlsson 15 Aug, 2010 21:47:10

Uppåt!!!

Jepp, det blåser positiva vindar runt Nässjö FF, 3 segrar i rad har inneburit arbetsro, trygghet och en stabilitet i serien, härligt! Idag togs en välförtjänt 3-poängare efter en strålande 2:a halvlek där man körde slut på motståndet. Första halvlek glömmer vi... Min övertygelse i tron att platsen i trean är räddad växer allt starkare.

Damlaget däremot, 2-0 ledning till 3-2 torsk, trist! Det måste in lite poäng för att behålla div. 4-statusen, vi får hoppas att man gör en höst i sann "NFF-anda"...

Kräftgång?? Nja, ska man se till lag som 2010 kämpar i motvind kan man nog bara konstatera, Malmbäck verkar ha det riktigt tungt i 4:an. Jag blev faktiskt tveksam redan i våras när den då nye tränaren, om nu citatet från SmT stämmer, sa ungefär följande: "Hade jag vetat om alla spelarförluster hade jag nog inte tackat ja till tränaruppdraget..." Fast man kan nog inte kalla det kräftgång, Malmbäck har ju kämpat i botten hela året.

Saken är inte biff - Solberga GIF..., nä, efter det jag såg i tisdags (förlust 3-5 mot Näshult) tror jag det kommer bli tufft för grabbarna på Lindhemsvallen att behålla sin div. 5-status nästa år, jag tycker det saknas lite beslutsamhet i straffområdena, man varken "sopar bort" eller "trycker in" bolluslingen, det kan straffa sig. Att förlora mot sämre lag, som faktiskt Näshult var, det har man ju aldrig råd med. Att man sedan gör jättematcher mot topplag och förlorar hedersamt med uddamålet, det är ju helt meningslöst... jobbigt när huvet säger en sak men hjärtat säger en... Kämpa Solberga!!

Saker ÄR biff - Annebergs GIF!! Jepp, efter 5-2 mot Höreda finns det inget som stoppar grön-gult från en välförtjänt serieseger. Stabilt!! Var det månne tränarbytet som gjorde att det äntligen lossnade? ;)

633:- in idag, snart blir det "topptips med Kent" istället för mina kära bröders...

Förresten, jag varnade tidigt för Forserum och 2:a platsen, vänta ni bara, det kommer slitas rejält för poängen på Trollevi i höst.

Kan Stensjön hota?? Ja, det är inte avgjort i toppen på 5:an, snacka om viktiga matcher som kommer, typ Stensjön - Bodafors till nästa helg... Spännande!

Jodå Janne, ettan på MFF var säker men Wigan? Hmm.....

Vilket 2:a set!! Tennismatchen i söndag började knackigt, men när Mattias "Ivanicevic" & undertecknad kom igång... vad kunde hindrat oss?? Mörkret och regnet - ja, men inget annat...

Nähä, godnatt, jobb imorgon.

Och du - kommentera mera!!

"Lets get to them before they get to us" - Hill street blues.