Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Det har börjat

Veckans fräckisPosted by Simon Broberg 23 Aug, 2010 19:40:31
Nu har det äntligen börjat. Premier League.
Meningslösa tidsfördriv som VM finns inte längre i tankarna. Nu är det världens bästa och framförallt intressantaste liga igång. Spanska ligan bara innehåller 2 lag och det ena (Barcelåna) är tvunget att ta miljard-lån bara för att klara av att betala löner. Jag är helt allvarlig när jag säger att jag hellre kollar på Allsvenskan än La Liga. Italienska ligan är spännande men kvaliteten offensivt är lite för dålig enligt mej. Premier League är med andra ord solklar 1:a. Bundesliga kommer på 2:a plats. Om ca 1 timme är det avspark i Manchester. Man C möter Pool och jag hoppas av hela mitt hjärta att Pool vinner detta även att dom i vanliga fall inte är ett utav favoritlagen. För ett par år sedan trodde jag att man inte kunde bli mer "köpelag" än vad Chelsea var men Mr Man-kini och grabbarna har bevisat att jag var fel ute, helt fel ute. Jag tar hellre 100 titellösa år till med Arsenal som det fungerar idag än att det ska komma någon som trollar fram miljarder med knäna.

Malmbäcks IF obesegrade 2 matcher irad. Sköna vi är då.

Fick under förra veckan en utav dom sämsta ideerna jag fått genom tiderna. Jag ska sluta snusa. Ett tips till er som tänker i samma banor. GÖR DET INTE! Har inte snusat sedan i fredagskväll och mår ungefär som fransmannen Battiston efter att han blivit överkörd av riks-psykot Toni Schumacher.

Om någon skriver att jag är en toffel eller att mitt "sluta-snusa-beslut" skulle ha nånting med någon trevlig dam att göra, kommer jag tillbakavisa dessa rykten direkt.

Då min dator inte fungerar har jag inte tillgång till mitt fräckisarkiv. Jag vore jätteglad om ni kan hjälpa mej med att få fram en riktigt rolig historia.

Ta hand om er.
PUSS