Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Fadis Fashion Club?

ModePosted by Oktay Cimen 05 Sep, 2010 14:03:27

Hej på Er!

Bättre sent än aldrig brukar man ju säga... Jag fick dock tillåtelse för lite längre semestervila av Fadi. Så den som har invändningar mot detta får ta en dialog med Fadi himself smiley

Dagens inlägg kommer att ha fokus på en frågeställning som skapats ihop med vår käre frisör Fadi. Tanken är att Ni läsare ska ge Er syn på idéen genom att kommentera inlägget. Får vi tillräckligt många intressenter så går vi vidare med våra planer.

Vad är då Fadis Fashion Club???

Jo, tänk er en typ av herrklubb som fokuserar på hårvård, hudvård och herrmode. Komplettera detta med ett nytt tema och evenemang för varje träff och vi har skapat Fadis Fashion Club!

Ska vara lite tydligare genom att ge Er ett exempel.

1. Samtliga medlemmar får en ibjudan via mail.

2. Vi träffas på hotell högland för att få nyheter inom hårvård och hudvård av Fadis produktleverantörer, tex LANZA och maria nila. ( Möjlighet att köpa/beställa direkt )

3. Till varje träff bjuder vi in 1 eller 2 butiksägare som får ta med sig nyheter och "dema" för sällskapet. Tex, Qlints och JC mm ( Möjlighet att framföra vad man saknar när dett gäller herrmode i Nässjö )

4. För de som önskar avslutar vi dagen med Tipslördag och SPA.Uffe och Janne har säkerligen en vinnande stryktipsrad klar smiley

Som jag nämnde tidigare så är ovan bara ett exempel men vår vision är tydlig!

"Skapa något för salongens modemedvetna kunder och ge Nässjöhandeln möjligheten att nå dem"

Visst låter det trevligt?!