Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Framgångsrik lokalfotboll - vilken start!

Sport / FotbollPosted by Kent Karlsson 05 Sep, 2010 21:11:55

Godafton kamrater!

Vilken fotbollshöst vi går till mötes, framgångarna avlöser varandra... Mer om detta senare.

Veckans kommentarer:

"Chrille", jag var helt ärlig. Jag trodde det skulle bli tuffare, men nu när jag sett matcherna mot Torpa och Österbymo kan jag bara ta av hatten och hylla laget. Solberga är vassare än jag tyckt, och hade det inte varit för alla missade chanser i våras kunde laget sneglat uppåt i höststarten... Kul!

"Eva", den var bra.....

"Milan", oj va rätt du hade! Kanske lite tveksamt stundom i första halvlek, men sista 45 är riktigt bra... Jag har ju aldrig varit Ibra´s största supporter, men det han visade i fredags var... hm, hur ska jag säga, riktigt, riktigt bra.

"Fotbollskunnig" jag instämmer, grattis. Mer om det senare.

"gör era röster hörda", 53 är hela Skogsvallenkonceptet, flera klubbar, (bland annat kommunens största, NFF) har glädje av pengarna, ... jag har skrivit och berättat detta så många gånger nu.... Äsch, jag orkar inte, man får tycka vad man vill, men kolla fakta innan. Det borde nog en viss gammal bandymålvakt också gjort innan han gick till SmT... suck.

"fanatiker", du har rätt, SIF - Åseda hade nog inte stannat vid 3-0...

"fanatiker" & "Lokal fotbollen", det är kul att läsa era intryck om matcher som man inte kunnat se själv.. fortsätt!

"SIF", hade ingen aning om SIF-B, men grattis till det också!

Alla som skriver om Bodafors, jag har ingen aning. Bra eller dåligt, hur som helst, man läser varje matchrappot från femman med spänning.

Nu till veckan som varit:

Saken är biff... Grattis Anneberg! Starkt att spela hem 6:an, och detta med en ny tränare i Stefan Hallberg, en bra kille som jag verkligen unnar segern! Skönt förstaår som tränare kan jag tänka mej, det borde verkligen vara en morot för att börja bygga för 2011 redan nu?... Grattis! Det känns rättvist att träning lönar sig, unga hungriga grabbar som är villiga att träna 3 ggr/veckan nästan året om (rätta mej om jag har fel Janne...) unnar man denna framgång. Som en känd ungdomsledare i Nässjö brukar säga, "De som tränar mest vinner mest!" Länge sedan man såg fram emot lottningen till 5:an så mycket som inför 2011... Om Agif får behålla sitt gäng så tror jag man kan bli giftiga även nästa år.

Men som vanligt dyker frågan upp, kan det kanske finnas det någon som skulle kunna testa högre upp än femman nästa år? Med satsning menar jag inte norr- eller österut på kartan... En riktig försäsong på konsttgräs skulle nog kunna ge resultat som visar sig bli spel i trean till våren...

Framgångsrika tränare ja, som ny i Stensjön kan det ju också gå riktigt bra, kanske hela vägen?

Ny är ju även Solbergas tränare, vad jag kan minnas har inte Solberga tagit så här många poäng i femman sedan... någonsin?

Nässjö FF, denna berg- och dalbanesäsong, men, vad jag minns var Oskarshamn det bästa jag sett på Vallen i år. Jag tror ett revanschsuget NFF går ut och ger Kisa på moppo på söndag. Söndag förresten, om en vecka är det så kallad "sponsormatch" på Vallen, kom upp klockan 17 och hjälp föreningen, både sportsligt och ekonomiskt! Ta med släkten också, är de inte intresserade så gå ett varv i grinden bara... Jag kommer nog att finnas där förresten, vill ni diskutera, tycka, eller bara snacka lite, tveka inte utan kom fram och heja!

Jan-Ulf, vart tog ni vägen?

"Fadis Fashion Club" låter intressant, men vi skalliga med mysbyxor, nja... kan man köra bara tipslördag-biten?

Veckan som kommer, missa inte:

* Söderling - Montanes, Måndag kl.17 ? Om jag räknat mina tidszoner rätt...

Denna näve vill vi se mer av... hela veckan!

* Lördag 14:00 Nässjö - Stenungssund, pojkallsvenskan. Klasslirare faktiskt, där min favvomittback belönades med en plats på bänken i A-laget mot Myresjö efter förra veckans match.

* Söndag 17:00 Nässjö - Kisa, Skogsvallen. Kom dit. Gott kaffe. Mumsig korv. Men klä på er...

Missa gärna:

* Seria A. Filmarnas liga är avdammad av media igen, bort med det gamla (La Liga) in med det nya... Fast nä, en fluga (Zlatan) gör ingen sommar. Förresten, Canal plus, vad ska ni gör nu? Almeira - Sociedad lördag? Hmm...

* "Fruar". "Hollywoodfruar", "skånefruar", "fruarna från Lekeryd", "nakenfruarna", "fruarna som kör bil jättedåligt", har vi inte sett allt? Nej tack.

Nähä, tills nästa gång, ha det gott!