Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Fullt upp!

Sport / FotbollPosted by Kent Karlsson 06 Oct, 2010 21:49:48

Jepp, så här något sent kommer lite blandade bokstäver igen. Om ni inte har märkt det, så har folk fullt upp! Här på fadis.se har det varit lite stiltje, själv har det varit lite annat som prioriterats före, men, värst är det nog för Fadi själv! Snacka om järn i elden! Dock tycker jag, (och det säger jag utan att fjäska...) att det handlar om kloka saker som integration med mera. Integration förresten, heja det nyinröstade partiet, som under gudstjänsten reste sig och gick när prästen började prata om att alla människor har samma värde... Vad ska man säga?

En kvällstidning har parollen "vi gillar olika", men jag är inte riktigt säker på hur det menas. Vad ska man fokusera på? De som blev inröstade eller de som röstade in dem? Jag vet inta var man ska börja...

Nu till sporten, och vi börjar med...

Hockeydags! Premiär i Höglandsrinken, med ett bättre powerplay från hemmalaget hade skåningarna åkt hem poänglösa. Nu såg jag bara 3:e, TV-fotboll gick faktiskt före (alltid härligt med 3 pinnar i tvillingderbyt), men jag ska försöka se NHC nästa match. Efter att av olika besökare ha fått recension på matchen verkar dock NHC ha ett hungrigt, fartfyllt och spelsuget lag, som dock agerar lite junioraktigt emellanåt, men, det är bara vad jag hört.

...och fortsätter med...

Basketdags! Personligen har basketintresset dalat, jag tycker de tongivande lokala bidragen i laget saknas (jo, jag vet att Heikkinen jr är riktigt bra...) men det drar ändå ner mitt intresse.En orsak till är att det sedan är totalt oviktigt hur det går i matcherna, man kan ju ändå inte gå upp... "Grattis, ni har nu vunnit alla matcher i serien och finalspelet, ni får spela kvar i samma serie nästa år också!!" Känns sådär...

... och vidare med...

Fotboll!

Ni trodde väl inte jag gett upp fotbollen? PÅ lördag klockan 13.00, på konstgräset spelas en match om kvalet till pojkallsvenskan nästa år, jag tror personligen det 94 till 96-gäng NFF ställer på benen kan räcka till att fixa platsen. Troligtvis är det NFF A-lag 2013 ni har möjlighet att se, redan nu, 2010... Missa inte det!!

Det om det,

Vakna nu med kommentarerna, så jag nästa gång finer det lönt att besvara er...

Undantaget, vadå vilken förening är sämst? Vad menas? Och vad säger att vi i NFF är så mycket bättre?

Sist, det finns hopp! Efter ett antal "Hata-bandyhallen-reportage", om påhittade valresultat, eller att man tyckt si och så och på så sätt vunnit personröster, hur dyrt det kan bli i andra kommuner, så har nu ÄNTLIGEN tidningen skrivit något positivt om hallen. Och det var samma, tidigare negativa källa som skrev det! Tack till Lasse på brinell som gjort uträkningen om energi- och ekonomi vinsten om hallen och bandyn, nu finns det hopp... Men har han som skrev, har han gett upp sin kampanj mot en satsning på stadens största ungdomsgård? Den som lever får de.

Gonatt!!