Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Långt Sommarlov

Spel & Tips "Veckans 100-ing"Posted by Jan Karlsson 09 Oct, 2010 11:40:34

Vet inte hur jag ska börja. Men fullt upp, samt datorproblem både hemma o på jobbet, har gjort det här långa uppehållet. Har försökt logga in mig 2 lördagar i rad men inte funkat, men nu har jag fått ordning på min dator här på jobbet iallafall.

Måste inleda med att gratulera Anneberg o Stensjön till deras seriesegrar. Extra värmer AGIF ,eftersom jag har haft dom i 2 år innan. Verkligen ett gäng sköna grabbar. Hoppas att mitt knä håller för ngn b-lagsmatch till våren. Kul oxå med Stensjön, det behövs verkligen ett lag i 4:an nu när Malmbäck gjort sitt där. Malmbäck ja, läste Simons inlägg här tidigare o kan bara konstatera hur fort det går utför med allt som tagit lång tid att bygga upp. Hoppas bara de får ihop de där ute o håller sig kvar i femman. Tyckte Simon beskrev situationen grymt bra.

Några egna funderingar

Höglandets silly season är igång vilka blir vinnare o vilka blir förlorare ?

Hoppas på NFF p 94:or i dag i kvalet mot pojkallsvenskan. (hur man nu får kvala när man kom i mitten av tabellen denna säsongen ? )

Vill att Stefan Hallberg stannar kvar i AGIF (du behövs där ute)

Likadant med Larry i Solberga

Längtar efter att lära Kalle Karlsson (3 veckor på tisdag) slå sin första bredsida.

Exakt 1 år sedan mina absolut största idoler Fleetwood Mac spelade på globen.Lindsey Buckinghams gitarrsolo i I`am so afraid är bland de största som finns

Djävligt tråkig spellördag. Ingen pr.league o travet uppe i norrland.

30 år sen John Lennon dog

Får vänta att lämna in mitt spel eftersom oddsen till tisdagens EM-kval inte är satta än, men mitt förslag är x på Holland-Sverige . Jag kommer spela en hundring på 1-1 o hoppas på 7-8 ggr pengarna.

Ha en tr. helg

Janne K