Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

1 mål

Spel & Tips "Veckans 100-ing"Posted by Jan Karlsson 06 Nov, 2010 09:56:03

Hallo

1 mål är vad Queens Park Rangers har släppt in på hemmaplan denna säsongen. Typiskt att det kom just i lördags mot Burnley när min trippel såg säker ut.

Så här är det med spel, man måste alltid ha lite flyt i slutet av matcherna. Det var just i slutet ett mål ordnade 21000 spänn på bomben i maj.

Annars dras väl blickarna till allsvenskan som avgörs imorrn. Lutar väl åt MFF.

Bredeers-crown finaler på Eskilstuna i efermiddag ser fantastiska ut. Ska kullens drottning Viola Silas vinna ännu ett storlopp. Alla tror det, men jag såg Stepping Space på Mantorp för 3 veckor sedan , o hon såg grym ut i ledningen. Har man sparat hovarna o kör barfota idag får Viola se upp. Ett roligt bud till 7-8 ggr pengarna.

Känns som en sådan vinst skulle sitta lägligt efter mina tonårsdöttrars shopping på Oxford street i veckan. Därför drar jag till med ett topptips o hoppas på några skrällar.

Raden: 1.1x.1x.x2.1.1x.1x2.12 Lämnar 1:orna på Man U hemma mot Wolves och Fulham hemma mot Aston Villa säkra.

Nähä, nu står matlagning på programmet. Middag för 12-13 pers. till kvällen står på programmet. Ska oxå lägga in champagnen på kylning så börjar jag o Uffe med den ute i förrådet, och firar vinsten.

Trevlig helg

Janne

Kanonlördag

Spel & Tips "Veckans 100-ing"Posted by Jan Karlsson 30 Oct, 2010 09:04:41

Hallo

Ber om ursäkt för det ofrivilliga uppehållet ,men efter att ha pratat med Uffe igår ska de bli ändring på det.

Rubriken talar för sig själv. Spelmässigt finns det massor att välja på idag, Pr-leage fotboll, allsvenskan,elitseriehockey,övrig fotboll i Europaligorna. Mitt största intresse riktar sig mot en fantastisk v-75 omgång på Jägesro, Guldloppet med Maharajah,Local Conch, Quarcio du Chene,Yarrah Boko m.flera är helt grymt.

Hyperintressant match mellan Man U-spurs ikväll. Jag andas optimism för mitt blåvita gäng.

Väljer att köra en trippel på lången idag.

1:a på Everton mot Stoke. Tycker Everton gjort det bra hitills i ligan

1:a QPR-Burnley. Tror att Burnley brände sitt krut mot Aston Villa i ligacupen i veckan

1;a Cardiff-Norwich. Cardiff är obesegrade hemma o kommer så att va efter helgen

Fick det till 4.67 i odds.

Själv ska jag packa för en tripp till London 4 dar

Ha de Janne

Långt Sommarlov

Spel & Tips "Veckans 100-ing"Posted by Jan Karlsson 09 Oct, 2010 11:40:34

Vet inte hur jag ska börja. Men fullt upp, samt datorproblem både hemma o på jobbet, har gjort det här långa uppehållet. Har försökt logga in mig 2 lördagar i rad men inte funkat, men nu har jag fått ordning på min dator här på jobbet iallafall.

Måste inleda med att gratulera Anneberg o Stensjön till deras seriesegrar. Extra värmer AGIF ,eftersom jag har haft dom i 2 år innan. Verkligen ett gäng sköna grabbar. Hoppas att mitt knä håller för ngn b-lagsmatch till våren. Kul oxå med Stensjön, det behövs verkligen ett lag i 4:an nu när Malmbäck gjort sitt där. Malmbäck ja, läste Simons inlägg här tidigare o kan bara konstatera hur fort det går utför med allt som tagit lång tid att bygga upp. Hoppas bara de får ihop de där ute o håller sig kvar i femman. Tyckte Simon beskrev situationen grymt bra.

Några egna funderingar

Höglandets silly season är igång vilka blir vinnare o vilka blir förlorare ?

Hoppas på NFF p 94:or i dag i kvalet mot pojkallsvenskan. (hur man nu får kvala när man kom i mitten av tabellen denna säsongen ? )

Vill att Stefan Hallberg stannar kvar i AGIF (du behövs där ute)

Likadant med Larry i Solberga

Längtar efter att lära Kalle Karlsson (3 veckor på tisdag) slå sin första bredsida.

Exakt 1 år sedan mina absolut största idoler Fleetwood Mac spelade på globen.Lindsey Buckinghams gitarrsolo i I`am so afraid är bland de största som finns

Djävligt tråkig spellördag. Ingen pr.league o travet uppe i norrland.

30 år sen John Lennon dog

Får vänta att lämna in mitt spel eftersom oddsen till tisdagens EM-kval inte är satta än, men mitt förslag är x på Holland-Sverige . Jag kommer spela en hundring på 1-1 o hoppas på 7-8 ggr pengarna.

Ha en tr. helg

Janne K