Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Bloggen på Fadis.se - kommentera gärna...

Långt Sommarlov

Spel & Tips "Veckans 100-ing"Posted by Jan Karlsson 09 Oct, 2010 11:40:34

Vet inte hur jag ska börja. Men fullt upp, samt datorproblem både hemma o på jobbet, har gjort det här långa uppehållet. Har försökt logga in mig 2 lördagar i rad men inte funkat, men nu har jag fått ordning på min dator här på jobbet iallafall.

Måste inleda med att gratulera Anneberg o Stensjön till deras seriesegrar. Extra värmer AGIF ,eftersom jag har haft dom i 2 år innan. Verkligen ett gäng sköna grabbar. Hoppas att mitt knä håller för ngn b-lagsmatch till våren. Kul oxå med Stensjön, det behövs verkligen ett lag i 4:an nu när Malmbäck gjort sitt där. Malmbäck ja, läste Simons inlägg här tidigare o kan bara konstatera hur fort det går utför med allt som tagit lång tid att bygga upp. Hoppas bara de får ihop de där ute o håller sig kvar i femman. Tyckte Simon beskrev situationen grymt bra.

Några egna funderingar

Höglandets silly season är igång vilka blir vinnare o vilka blir förlorare ?

Hoppas på NFF p 94:or i dag i kvalet mot pojkallsvenskan. (hur man nu får kvala när man kom i mitten av tabellen denna säsongen ? )

Vill att Stefan Hallberg stannar kvar i AGIF (du behövs där ute)

Likadant med Larry i Solberga

Längtar efter att lära Kalle Karlsson (3 veckor på tisdag) slå sin första bredsida.

Exakt 1 år sedan mina absolut största idoler Fleetwood Mac spelade på globen.Lindsey Buckinghams gitarrsolo i I`am so afraid är bland de största som finns

Djävligt tråkig spellördag. Ingen pr.league o travet uppe i norrland.

30 år sen John Lennon dog

Får vänta att lämna in mitt spel eftersom oddsen till tisdagens EM-kval inte är satta än, men mitt förslag är x på Holland-Sverige . Jag kommer spela en hundring på 1-1 o hoppas på 7-8 ggr pengarna.

Ha en tr. helg

Janne K


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Trist 26 Oct, 2010 08:19:29

Är det konstigt att bloggen minskar i intresse? Eftersom den i stort handlar om Solberga och till viss del Anneberg så minskar ju målgruppen rätt rejält. Inte roligt, men ändå ett faktum.

Posted by kalle 26 Oct, 2010 07:59:45

R.I.P Fadis.se

Som allt annat i Nässjö

Posted by LULU 22 Oct, 2010 11:49:42

Larry Stanna i solberga, Även vissa andra förändingare är på gång, Spännande! :)

Posted by ==((( 15 Oct, 2010 08:03:34

Va dåliga Sverige va mot Holland =(

Posted by Gör era röster hörda... 11 Oct, 2010 14:22:51

Satsa på all idrott i Nässjö! Låt alla klubbar få chansen, låt inte en döend sport som bandy förstöra all ungdomsverksamhet och föreningsliv i Nässjö. Hallen kommer göra kommunen konkursfärdig! 53 mijoner är taget ur luften! Pelle Engstrand har kollat de andra hallarna i Sverige och de kostar 3 till 4 gånger mer än 53 mijoner. Satsa på att rusta upp Skogsvallen satas på att rusta upp sporthallen och simhallen. Men låt inte oss skattebetalre betala en Bandyhall! Vi har inte råd! Alla klubbar kommer att få skittufft ekonomiskt. KF har redan röstat för ett ja till bandyhall! Så gör era röster hörada och gå ut och protestera! Annars får vi en hall för några få och inget till majoriteten av oss andra idrottare

Posted by Grabbarn Grus 10 Oct, 2010 09:06:02

Hej Janne o Uffe vi har saknat era spelförslag på sistonde..

Posted by Urban 10 Oct, 2010 01:52:19

Kul att ni är tillbaka !!